Sopimusehdot

Nämä sopimusehdot koskevat Lilly´s fashion verkkokauppaa, jonka toiminnasta vastaa Lilly´s fashion Oy, Kahvipavunkuja 4 B 44, 00990 Helsinki, Y-tunnus 2881781-3.

Käyttämällä Lilly´s fashion-verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Lilly´s fashion ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään yleisiä, sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, johon Lilly´s fashion ei voi vaikuttaa.

Lilly´s fashionilla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen lähettämistä.

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että noudatat verkkokaupan sopimusehtoja, täytät niiden mukaiset vaatimukset ja annat itseäsi koskevat tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Sinun tulee korjata itseäsi koskevat virheelliset tiedot viivytyksettä. Säilytä kirjautumiseen tarvittavat asiakastunnukset huolellisesti siten, että ne eivät joudu ulkopuolisten haltuun. Sinulla voi olla ainoastaan yhdet tunnukset. Lilly´s fashion ei vastaa siitä, jos tietojen virheellisyyden vuoksi et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta tai muita asiakirjoja.

Asiakkaan vastuulla on tarkistaa ja käydä läpi tilauksensa tietojen oikeellisuus kaikilta osin ennen tilaamista ja maksamista. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas vastaanottaa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa Lilly´s fashion verkkokaupalta.

Henkilötietosi tallennetaan Lilly´s fashionin ylläpitämään asiakasrekisteriin. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä voit lukea Tietosuojaselosteesta.

Tuotteet ja hinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä tuotesivulla. Tuotteidemme hintoihin sisältyy Suomen arvonlisävero 24%. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Tekijänoikeus

Verkkokaupan sisältö (mukaan lukien kuvat, tekstit, tuotetiedot, tekstit, tavaramerkit, videot, logot ja taulukot) on Lilly´s fashionin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden tekijänoikeuksien ja muiden aineettomien oikeuksien suojaamaa omaisuutta, jonka luvaton käyttö tai kopiointi on kiellettyä. Aineettomia oikeuksia koskeviin erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Vaihto- ja palautusehdot: Lue Tuotteiden Palautus

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotain kysymyksiä koskien sopimusehtoja, ota yhteyttä:

eshop@lillys.eu

tai:

Lilly´s fashion Oy – Ioannis Chatzinikolakis

Kahvipavunkuja 4 B 44

00990 Helsinki

Finland