Palautus ja vaihto

 

Palautusehdot

 

Meille Lilly´s fashionissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Mikäli tuotteet eivät vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme eshop@lillys.eu, kun haluat palauttaa tuotteen/tuotteita.

Tuotteet tulee palauttaa samassa paketissa/pussissa kuin ne on vastaanotettu, hyvin teipattuna kiinni. Hinta ja tuotetietolappuja ei saa irrottaa. Jos tuote on vioittunut johtuen huonosta pakkaamisesta, emme hyväksy palautusta.
Jos palautat käytetyn tuotteen, arvon alenema on 100%.

Huomioithan, että alus- ja uima-asut ovat tuotteet ovat hygieniatuotteita, jolloin avatuilla pakkauksilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta!

Mikäli olemme lähettäneet sinulle väärän/viallisen tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme eshop@lillys.eu, jotta voimme korjata asian.

Palautuskulut on asiakkaan maksettava, vaihtaminen on maksutonta.

Ohjeet palautukseen

  1. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme eshop@lillys.eu. Kerro minkä tuotteen haluat palauttaa. Mikäli haluat vaihtaa sen johonkin toiseen tuotteeseen, kerro mikä tuote on kyseessä.
  2. Suojaa palautuspaketti hyvin, niin että se ei likaannu tai vahingoitu kuljetuksen aikana.
  3. Säilytä Postista saamasi kuitti palautuksesta siihen asti, kun olemme käsitelleet palautuksesi ja rahat ovat tililläsi.
  4. Käsiteltyämme palautuksen, ilmoitamme siitä sähköpostitse ja maksamme rahat takaisin tilillesi.

Jos olet maksanut tilauksesi verkkopankissa, muistathan ilmoittaa tilinumerosi asiakaspalveluumme, jotta palautus sujuu vaivattomammin.

Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän sisällä siitä, kun olet saanut tilausvahvistuksen ja tuotteet. Peruutuksen voit tehdä siten, että lähetät meille säädetyssä määräajassa (14 päivää) ilmoituksen halustasi käyttää peruutusoikeuttasi. Lähetä ostoksesi meille 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut peruutusoikeuden käytöstäsi meille. Voit myös käyttää peruutusoikeuttasi, jos yksi/tai usea tuote on jälkitoimituksessa tai sille annetaan uusi toimitusaika. Siinä tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.